Acne

Mijn huid kwam was onrustig en vurig. Op 18 december ben ik begonnen met de lichttherapiebehandeling van BIOPTRON. De eerste keer eenmaal 10 minuten en vervolgens tweemaal per dag (o+a) 15 minuten. Na de derde dag was er al een enorm verschil zichtbaar. De roodheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.  Een erg prettige ervaring! Tevens is de warmte een zeer  aangenaam gevoel op je huid en kom je in korte tijd even tot rust.  De kuur heb ik twee weken gedaan en ik ben zeer blij met het resultaat. Mijn droge  huid voelt weer zacht aan en de droge huidschilfers zijn verdwenen.  De  beschadigde huid is ook mooi aan het genezen. Kortom wat een verschil in twee  weken tijd!

L. Schouten

leonie-totaal

Verbranding

De Bioptron is echt een wonder lamp, ik heb ervaring met deze lamp nadat ik mijn beide handen verschrikkelijk had verbrand. Greet bood mij aan gebruik te maken van de lamp en binnen drie weken waren mijn handen weer als nieuw. Geen littekens! Ik heb weer twee mooie gave handen, echt wonderlijk!

H. de Langen

verbrandingvoorenna

Hernia 

Ik heb last van uitstralingspijn in rechterbil en -been door een lage rughernia. De pijnklachten zijn constant zeurend en af en toe met steken die veel pijn doen. In de twee weken dat ik de lamp gebruik, zijn de pijnklachten stabiel gebleven. Ik ben in deze periode met de lamp gestopt met de zwaardere pijnstiller (dyclofinac) en slik enkel nog de gewone pijnstillers, omdat de pijn handelbaar was. Aangezien ik mijn lijf wel weer aan het werk zette in deze periode met sporten, waren de klachten zonder de lamp wellicht toegenomen of had ik de dyclofinac moeten blijven zitten. Naarmate mijn lijf sterker wordt, neemt de constante pijn af en zijn er enkel nog de pijnscheuten (vooral bij lang zitten). 

C. Cras

Allergie

Even een leuke melding van mijn dochter . Ze zat gistermiddag in de tuin en had haar allergiepillen vergeten. Dus ze had een allergische reactie (loopneus, rode ogen en een vlekkerig gezicht. Ze heeft 10 minuten onder het licht gelegen. Na de 10 minuten was het iets verminderd. Na een uur was er niets meer aan de hand, het licht werkt dus door. De roodheid / irritatie in mijn hals was in de avond niet rood Meer. Wel nog wat droog. Je ziet er nu niets meer van.

Een blije BIOPTRON fan  J. Zijlstra (Artemis)

Migraine

Ik werd die bewuste ochtend wakker met een bonkende hoofdpijn. Dit heb ik wel vaker en dan wordt het in de loop van de ochtend nog erger. Het begon al erger te worden en ik kreeg ook al vlekjes voor mijn ogen, wat inderdaad duidt op  een beginnende  migraine. Ik ben om 09.00 in de ochtend onder de gele lamp gaan liggen van de BIOPTRON. Het voelde al meteen aangenaam warm op mijn hoofd. Ik voelde al na 1 minuut de pijn verlichten. Na 5 minuten stond ik op en ik kon het zelf niet geloven, maar de hoofdpijn was helemaal weg! Ik vond het al verbazingwekkend, maar de hoofdpijn is ook niet meer teruggekomen. Ik ben zo dankbaar voor dit apparaat! Dankzij de Bioptron kan ik nu hoofdpijn-vrij door het leven! (of is dit overdreven? Haha) ik vind zelf van niet! Ik meen het!

S. El Krami

Spataderen

BIOPTRON is echt een wonder lamp, ik heb ervaring met deze lamp nadat ik mijn beiden handen verschrikkelijk had verbrand. Greet bood mij aan gebruik te maken van de lamp en binnen drie weken waren mijn handen weer als nieuw. Geen littekens! Heb weer twee mooie gaven handen echt wonderlijk !  Mooie resultaat, echt super ! Nogmaals bedankt Greet!

H. de Langen

Ontsteking

Op dinsdag 17 mei ben ik bij Beauty Inn bij Greet op de informatie avond van de Bioptron geweest. Wat was ik onder de indruk van de verhalen van wat dit licht met je doet! Natuurlijk had ik er al van gehoord. Horen is leuk, maar de fantastische resultaten in levende lijven zien is nog veel mooier! Zelf had ik op dat moment een ontsteking in mijn voet, net tussen de holling en de hak zat een enorme bult. Ik werk in een winkel en had mijn baas beloofd haar werk waar te nemen als zij in Barcelona zit, dus je raad het wel.. ik zat enorm in de rats. Na deze fantastische avond dacht ik waarom niet? Waarom bel ik Greet niet op of ik ook onder de lamp mag, wie weet… Dus woensdag morgen om 09.15 uur zat ik onder de lamp. Eerst 20 minuten Full Spectrum en daarna 2 keer 10 minuten met het rode kleuren filter. Mijn hele voet begon te tintelen en voelde beter aan. Greet adviseerde mij om ’s avonds nog een keer te komen, dat heb ik gedaan. Nogmaals 20 minuten full spectrum en 2 keer tien met rode kleurenfilter. Het ging zo goed dat toen ik thuis kwam ik mijn schoen weer aan kon en voor 80 % goed kon lopen!! Donderdag kon ik dus gewoon naar mijn werk, niet geheel pijn vrij, maar wel ruim acceptabel! Donderdagavond ben ik nog een keer gegaan en heb nu zelf een lamp aangeschaft. Het is echt gewoon wonderbaarlijk. Ik heb het nu zelf meegemaakt, zonder verhalen, gewoon real life! In een woord FANTASTISCH.

Super bedankt Greet dat ik dit mocht ervaren! Je hebt er een groot fan van de BIOPTRON bij!!